Uzit’s första friidrottsförening – IFK Växjö

Vi välkomnar Uzit’s första friidrottsförening – Idrotts Föreningen Kamraterna Växjö! IFK Växjö bildades redan 1919 och har under åren arrangerat stora tävlingar så som Växjöloppet , VårRuset och Växjöolympiaden.

– Vi har valt Uzit av flera skäl. En av anledningarna är att bidra till att urväxta spikskor, träningskläder och annan begagnad utrustning får ett längre liv. Att det dessutom hjälper oss att bidra till ett mer hållbart samhälle både miljömässigt och ekonomiskt ser vi som en annan viktig anledning, säger Mikaela Wieslander Mayer, klubbchef IFK Växjö.

Uzit är Sveriges nyaste plattform för återbruk, här kan du köpa och sälja tidigare använda sport-, fritid- och barnartiklar. Som en unik feature kan säljaren i varje enskild affär stötta en utvald förening med valfri procentsats av försäljningspriset. Uzit samarbetar också med några av Sveriges största och mest intressanta varumärken som till våra abonnenter tillhandahåller attraktiva erbjudande. Uzit ska vara en bra affär för ALLA.

Har er förening tagit steget till att bli mer hållbara och hjälpa fler att syssla med sin favoritidrott? Kontakta oss för mer information.