Växjö Tennissällskap ansluter sig till Uzit’s plattform

Som andra klubb ut på kort tid välkomnar vi Växjö Tennissällskap till Uzit’s plattform för återbruk.

Växjö Tennissällskap är en av Sveriges mest anrika tennisföreningar som dagligen sysselsätter ett mycket stort antal aktiva barn, ungdomar och vuxna. I samarbete med Uzit ansluter man sig nu till vår återbruksplattform för sport- och fritidsartiklar.

I Växjö TS ska alla få chansen att utvecklas inom tennisen som spelare, ledare och människa. Framför allt vill vi att våra barn- och ungdomar ska få ett livslångt idrottsintresse och att träning och hälsa alltid ska vara en del av deras vardag. För att detta ska vara möjligt får inte idrotten vara för dyr, vare sig för spelare eller familjer. Dessutom måste vi alla minimera den belastning på miljön som idrottandet medför. Därför har vi valt att samarbeta med Uzit – den svenska idrottsrörelsens smartaste medspelare. Uzit lägger upp för ett blixtrande volleyspel mellan köpare och säljare av begagnade idrotts-, fritids- och barnartiklar, säger Emil Holmgren – klubbchef, Växjö Tennissällskap.

Uzit är Sveriges nyaste plattform för återbruk, här kan du köpa och sälja tidigare använda sport-, fritid- och barnartiklar. Som en unik feature kan säljaren i varje enskild affär stötta en utvald förening med valfri procentsats av försäljningspriset. Uzit samarbetar också med några av Sveriges största och mest intressanta varumärken som till våra abonnenter tillhandahåller attraktiva erbjudande. Uzit ska vara en bra affär för ALLA.

Har er förening tagit steget än till att bli mer hållbara och hjälpa fler att syssla med sin favoritidrott? Kontakta oss för mer information.