Först ut i Jönköpings län – Fagerhult Habo IB

Vi välkomnar innebandyklubben Fagerhult Habo IB – första klubben att ansluta till Uzit i Jönköpings län.

Uzit erbjuder en helt ny och unik applikation med mängder av smarta funktioner som kopplar samman köpare och säljare av sport-, barn- och fritidsartiklar. Du har som medlem i Fagerhult Habo IB möjlighet att via Uzit både köpa och sälja produkter vilket både kan leda till en bra affär men samtidigt också bidrar till ungdomsverksamheten i föreningen.

Hela konceptet med Uzit är något som tilltalar mig och som ligger helt i linje med vad vår klubb vill stå för. Att återanvända ligger helt rätt i tiden och att i samband med försäljning göra föreningslivet en tjänst känns toppen. Med Uzit får du på ett smidigt sätt just den lösningen, Mikael Hill, tränare och föreningskonsulent i Fagerhult Habo IB.

Uzit är Sveriges nyaste plattform för återbruk, här kan du köpa och sälja tidigare använda sport-, fritid- och barnartiklar. Som en unik feature kan säljaren i varje enskild affär stötta en utvald förening med valfri procentsats av försäljningspriset. Uzit samarbetar också med några av Sveriges största och mest intressanta varumärken som till våra abonnenter tillhandahåller attraktiva erbjudanden. Uzit ska vara en bra affär för ALLA.

Har er förening tagit steget till att bli mer hållbara och hjälpa fler att syssla med sin favoritidrott? Kontakta oss för mer information.