Först ut i Skåne – Välkomna, Hittarps IK!

I helgen lanserade vi Helsingborg och Skånes allra första klubb, Hittarps IK som är en lokalt förankrad idrottsklubb med ett stort socialt ansvar. Deras verksamhet utgörs av fotboll, gymnastik och boule.

– Så många som möjligt, så länge som möjligt är parollen i Hittarps IK. Vi vill att alla som har en önskan om att idrotta ska få möjlighet att göra det. Genom att ansluta oss till Uzit sprider vi idrottsglädje till fler, samtidigt som vi inspirerar till ett cirkulärt tänk inom idrotten när vi återbrukar.

Fredrik Dupont, klubbchef för Hittarps IK

Med Uzit finns det bara vinnare. Säljare och köpare gör en bra affär, klubben får ett litet bidrag och inte minst gynnas miljön av återbruk. Men den största vinsten gör idrottssveriges många barn och ungdomar som får möjlighet att träna och utvecklas med bättre utrustning till en billigare kostnad.

– Vi ser fram emot att få samarbeta med en så engagerad förening som Hittarps IK. Vi är övertygade att Uzit och de mervärden som följer med användandet kommer att glädja många.

Fredrik Göthberg, vd och grundare av Uzit.

Har er förening tagit steget till att hjälpa fler att syssla med sin favoritidrott samtidigt som ni kan tjäna pengar direkt tillbaka till laget? Kontakta oss för mer information.