Välkomna, Uppåkra IF!

Dags att välkomna nästa klubb i Skåne – Uppåkra IF, som grundades 1949 och är beläget i Hjärup, ett samhälle mellan Lund och Malmö med ungefär 700 medlemmar.

Uppåkra IF är klubben för ALLA, och är en tolerant, öppen och utvecklande mötesplats där alla skall kunna mötas på lika villkor och ges samma förutsättningar. Som förening vill vi motverka utanförskap och samtidigt förbättra folkhälsan bland barn och ungdomar. Via samarbete med Uzit möjliggörs att begagnad utrustning får ett längre liv samtidigt som det innebär en fin insats för hållbarhet och miljö. De intäkter det ger föreningen återinvesteras i våra samhällssociala projekt som går under namnet – Ett gott liv.

Ulf Mohlin Fagerström, klubbchef Uppåkra IF

Med Uzit finns det bara vinnare. Säljare och köpare gör en bra affär, klubben får ett litet bidrag och inte minst gynnas miljön av återbruk. Men den största vinsten gör idrottssveriges många barn och ungdomar som får möjlighet att träna och utvecklas med bättre utrustning till en billigare kostnad.

Har er förening tagit steget till att hjälpa fler att syssla med sin favoritidrott samtidigt som ni kan tjäna pengar direkt tillbaka till laget? Kontakta oss för mer information.

Tjäna pengar till föreningen.

Hållbart och schysst.

250
2000
30

Intäkter för klubben

Provision
Totala intäkterkr

Summorna avser intjäning per år samt ett naturligt avhopp på 5% i genomsnitt per månad.