ICA Maxi i samarbete med Uzit

Uzit inleder nu ett samarbete med ICA Maxi där alla säljande användare i appen ”uzers” får ett månatligt erbjudande från ICA Maxi med en rabatt på köp både i butik och online.

Genom att vara en uzer får du dessutom ta del av flera förmånliga erbjudanden från våra värdepartners varje månad. Samtliga erbjudanden hittar du i inloggat läge i appen under Konto och Erbjudanden.

Erbjudande – ICA Maxi Stormarknad Växjö
Storköpsrabatt 50 kr/månad
Onlinerabatt 50 kr/månad
Gäller vid köp för minst 500 kr vid ett köptillfälle per månad. Gäller ej tobak, spel, lotter eller receptfritt. Kan ej kombineras med andra %- eller kronrabatter.

För ICA Maxi är detta ett initiativ i helt rätt riktning med våra värderingar där vi ser att vi vill medverka till att möjliggöra för fler att utöva idrott, säger Johan Herdeby, marknadschef Maxi. När vi hörde talas om att någon tagit ett seriöst grepp om frågan kring att göra det enklare för fler att enkelt kunna köpa begagnad idrottsutrustning kände vi att detta passar vår värdegrund perfekt. Att få fler barn och ungdomar i rörelse, dessutom på ett för miljön mer hållbart sätt, är frågor vi verkligen brinner för. Vi är glada över att få vara en möjliggörare till detta, fortsätter Johan.

Johan Herdeby, Marknadschef ICA Maxi Växjö

Uzit har nu 11 klubbar anslutna till tjänster i Växjö med omnejd som nu utgör en pilot innan konceptet går vidare ut i Sverige efter årsskiftet där i skrivande stund ett 50-tal klubbar står och väntar på att kliva in i bl.a. Helsingborg, Kalmar, Halmstad, Jönköping, Göteborg och Stockholm.

» Se alla värdepartners här