Ny värdepartner – MatKomfort

Genom att vara en uzer får du dessutom ta del av flera förmånliga erbjudanden från våra värdepartners varje månad. Samtliga erbjudanden hittar du i inloggat läge i appen under Konto och Erbjudanden.

För dig som har ont om tid för matlagning i vardagen, men som ändå värdesätter riktig mat, lagad och förberedd från grunden!

Vikten av att äta rätt för att orka prestera och förebygga skador när man idrottar är oerhört viktigt och vi delar verkligen Uzits värdegrunder om återbruk och hållbarhet.

Genom samarbetet med Uzit når vi ut till ännu fler idrottsfamiljer och underlättar vardagen med bra och näringsriktig vardagsmat och självklart vill vi att alla Uzit-användare skall ta del av ett smakfullt erbjudande på våra matkassar.

Fredrik Åkesson, en av två grundare till MatKomfort

Smakrabatt 200 kr/veckan
Nu får du möjlighet att testa MatKomforts matkassar med en smakfull rabatt. Med kampanjkoden så erhåller du 200 kr i rabatt/vecka i upp till fyra veckor.

Rabatten kan du nyttja i upp till fyra leveranser. MatKomfort finns i större delen av Stockholm/Mälardalen, Jönköping, Växjö, Blekinge och hela Skåne. Leverans sker direkt hem till din dörr på söndagar eller måndagar beroende på var inom vårt leveransområde du bor.

Snacka om att minska matsvinnet och tack MatKomfort för att ni tänker på miljön!

Att vi nu knyter till oss ett företag som MatKomfort med ett starkt erbjudande och bra tankar kring mat, miljö och kvalitet är av stor vikt för ett än bättre och mer komplett utbud av tjänster och produkter till våra uzers. MatKomfort har snabbt tagit en plats som en av Sveriges starka leverantörer av matkasse hem till folk i farten som prioriterar vällagad och nyttig mat, helt rätt för våra användare på Uzit.

Fredrick Göthberg, VD och grundare Uzit

» Se alla värdepartners här