UZIT satsar stort i Halmstad – Snart på Halmstad NU!

Nu kommer UZIT till Halmstad. Den här veckan kommer vi att synas i och på Halmstad NU för att nå ut till stadens engagerade idrottsgemenskap och introducera vår innovativa köp- och säljapp för idrottsutrustning.

UZIT är en banbrytande app som gör det enkelt för idrottsutövare, föräldrar och föreningar att köpa och sälja begagnad idrottsutrustning. Genom att skapa en digital marknadsplats främjar vi återbruk och hållbarhet, vilket bidrar till att minska onödigt avfall och ger idrottsutrustning ett längre liv. Vår plattform är gratis, användarvänlig och tillgänglig för alla, vilket gör det möjligt för fler att delta i idrottsaktiviteter oavsett ekonomiska förutsättningar.

I samband med vår lansering i Halmstad och hela Halland finns vi med i Halmstad NU i veckan. Genom detta reportage hoppas vi kunna nå ut till ett brett spektrum av idrottsintresserade och informera om fördelarna med att använda UZIT. Vi ser detta som ett steg i vår strävan att göra hållbarhet till en central del av idrottsvärlden.

På UZIT är våra mål och värdegrunder tydliga och inspirerande:

  • Hållbarhet: Vi arbetar aktivt för att minska miljöpåverkan genom att uppmuntra återbruk av idrottsutrustning. Genom att förlänga livscykeln på sportprylar bidrar vi till en mer hållbar framtid.
  • Inkludering: Vi tror på en idrottsvärld där alla har möjlighet att delta, oavsett ekonomisk bakgrund. Genom vår plattform kan fler barn och ungdomar få tillgång till nödvändig utrustning till ett överkomligt pris.
  • Gemenskap: Vi strävar efter att stärka idrottsgemenskapen genom att skapa en plattform där idrottsintresserade kan mötas och utbyta erfarenheter och utrustning.
  • Stöd till föreningar: En del av vår affärsmodell är att du kan skänka minst 10% av försäljningsbeloppet tillbaka till föreningarna. Detta skapar en viktig inkomstkälla som stödjer deras verksamhet och utveckling.

UZIT är mer än bara en app – det är ett verktyg för förändring och hållbarhet inom idrotten. Vi ser fram emot att växa tillsammans med Halmstads alla föreningar och skapa en framtid där återbruk och gemenskap står i fokus. Tillsammans kan vi göra skillnad – en sportpryl i taget.

Vill du bli en del av framtidens sponsring och bidra till en hållbar värld? Uzit erbjuder företag möjligheten att bli Hållbarhetspartner genom CSR-sponsring. Genom att samarbeta med oss kan ditt företag göra en verklig skillnad och samtidigt stärka sitt varumärke. Är du del av en förening som vill ansluta sig till Uzit? Vi välkomnar alla föreningar som delar vår vision om en hållbar framtid.

Kontakta oss på Highfive@uzit.se för mer information om hur du kan bli Hållbarhetspartner eller registrera enkelt din förening på hemsidan.

Tillsammans bygger vi en hållbar idrott. För alla!