SK Laxen blir den senaste föreningen att ansluta till UZIT!

Vi är glada att välkomna SK Laxen som den senaste föreningen att ansluta sig till UZIT. Tillsammans strävar vi efter att främja återbruk inom idrotten och skapa en mer hållbar idrottsgemenskap.

SK Laxen är en ledande idrottsförening med en lång historia av framgång inom idrotten. Med starkt engagemang och dedikation för sporten har SK Laxen blivit en betydande del av idrottsgemenskapen. Nu, som den senaste föreningen att ansluta sig till UZIT, delar de vår vision om att främja återbruk inom idrotten och skapa en mer hållbar miljö för alla idrottare.

Bättre hållbarhet i samhället är inte bara en vision, det är en nödvändighet för vår planets framtid och vårt välbefinnande. Med UZIT kan vi göra en verklig skillnad genom att främja återbruk inom idrotten och inspirera till en mer hållbar livsstil.

SK Laxen

Med UZIT finns det bara vinnare! Vi är otroligt glada över att välkomna ännu en fantastisk förening till vår gemenskap. Tillsammans strävar vi efter att främja återbruk inom idrotten och skapa en mer hållbar idrottsgemenskap. Varmt välkomna ombord på resan mot en grönare framtid