Välkomna Northern Sky – Uzit’s första e-sportföreningen

Nu inleder Northern Sky som första E-sportförening i Sverige ett samarbete med Uzit för att hjälpa sina medlemmar att agera inom köp och sälj av begagnade sport, fritids- och gamingprodukter. Med Uzits app möjliggör de för fler att utöva sport i allmänhet med E-sport i synnerhet.

Inom e-sport är återbruket stort. Det finns en enorm andra och tredje hands marknad för allt ifrån datorer och spelkonsoller, till grafikkort, möss och såklart även spel. Vi på Northern Sky vill fortsätta jobba professionellt och hjälpa alla att kunna spela och träna e-sport. För oss och våra unga idrottare är miljön otroligt viktig, därför var det självklart för oss att jobba med Uzit. Vi får många frågor kring vart man kan köpa begagnade gamingprylar och nu har vi ett självklart svar: Uzit! säger Magnus Stenbenke Northern Sky.

Uzit är Sveriges nyaste plattform för återbruk, här kan du köpa och sälja tidigare använda sport-, fritid- och barnartiklar. Som en unik feature kan säljaren i varje enskild affär stötta en utvald förening med valfri procentsats av försäljningspriset. Uzit samarbetar också med några av Sveriges största och mest intressanta varumärken som till våra abonnenter tillhandahåller attraktiva erbjudande. Uzit ska vara en bra affär för ALLA.

Har er förening tagit steget till att bli mer hållbara och hjälpa fler att syssla med sin favoritidrott? Kontakta oss för mer information.