Välkomna, Växjö Ravens BBK!

Det är dags att välkomna Uzit’s allra första basketbollklubb – Växjö Ravens BBK till vår plattform för återbruk och en hållbar idrott. Ravens BBK bildades år 2013 och har idag runt 350 aktiva medlemmar. De har lag för för både tjejer och killar från 6 år och uppåt och Växjö Ravens herr- och damlag spelar i division 2. 

Det är en självklarhet att vi ska vara med i satsningen som Uzit gör. För en mer cirkulär ekonomi och större hållbarhet inom idrotten. Vi ser idag fler och fler barn i samhället, som inte får möjligheten att utöva den idrott man drömmer om, av ekonomiska skäl. Att samarbeta med Uzit, når vi fler barn och ungdomar som kan utöva sin sport. Hållbarhet och cirkulär ekonomi är nyckeln för framtiden.

Eric Wickell, ordförande Växjö Ravens BBK

Uzit är Sveriges nyaste plattform för återbruk, här kan du köpa och sälja tidigare använda sport-, fritid- och barnartiklar. Som en unik feature kan säljaren i varje enskild affär stötta en utvald förening med valfri procentsats av försäljningspriset. Uzit samarbetar också med några av Sveriges största och mest intressanta varumärken som till våra abonnenter tillhandahåller attraktiva erbjudande. Uzit ska vara en bra affär för ALLA.

Har er förening tagit steget till att bli mer hållbara och hjälpa fler att syssla med sin favoritidrott? Kontakta oss för mer information.