Välkomna till Uzit, Åby/Tjureda IF!

Vi är mycket stolta över att presentera en ny spelare i Uzit-truppen, bandy- och fotbollsklubben Åby/Tjureda IF! A-laget spelar sina matcher i Bandyallsvenskan, i den prisbelönta bandyhallen Eriksson Arena byggd 2019 i Åby. Under året kommer de dessutom att arrangera ett unikt dubbelmästerskap där Dam- och Herr-VM avgörs samtidigt.

Vårt samarbete med Uzit går ut på att bandyn ska vara tillgänglig för alla och återbruk känns verkligen helt rätt i tiden. Med våra medlemmars otroliga engagemang är vi dessutom helt säkra på att vi kommer kunna tjäna pengar både till vår förening men också till varje enskild person i klubben. För att förbättra vår klubb, vår gemenskap och miljön, ska vi alla medlemmar använda, köpa och sälja via Uzit.

Malin Svensson, ordförande Åby/Tjureda IF

Uzit är Sveriges nyaste plattform för återbruk, här kan du köpa och sälja tidigare använda sport-, fritid- och barnartiklar. Som en unik feature kan säljaren i varje enskild affär stötta en utvald förening med valfri procentsats av försäljningspriset. Uzit samarbetar också med några av Sveriges största och mest intressanta varumärken som till våra abonnenter tillhandahåller attraktiva erbjudanden. Uzit ska vara en bra affär för ALLA.

Har er förening tagit steget till att hjälpa fler att syssla med sin favoritidrott samtidigt som ni kan tjäna pengar direkt tillbaka till laget? Kontakta oss för mer information.