Växjö HF – Välkomna till Uzit!

Vi välkomnar Växjö Handbollsförening till idrottens nya köp- och säljplattform. Växjö HF bildades 1972 och har sedan dess vunnit två SM-guld, med herrjuniorlaget och Flick-SM.

I vår förening ska alla få chansen att utvecklas inom sin sport, som aktiv, som ledare, och som människa. Framför allt vill vi att våra barn- och ungdomar ska få ett livslångt idrottsintresse och att träning och hälsa alltid ska vara en del av deras vardag.

Johan Andersson, ordförande Växjö HF

Uzit är Sveriges nyaste plattform för återbruk, här kan du köpa och sälja tidigare använda sport-, fritid- och barnartiklar. Som en unik feature kan säljaren i varje enskild affär stötta en utvald förening med valfri procentsats av försäljningspriset. Uzit samarbetar också med några av Sveriges största och mest intressanta varumärken som till våra abonnenter tillhandahåller attraktiva erbjudanden. Uzit ska vara en bra affär för ALLA.

Har er förening tagit steget till att hjälpa fler att syssla med sin favoritidrott samtidigt som ni kan tjäna pengar direkt tillbaka till laget? Kontakta oss för mer information.