Ännu en Klubb Lanserad i Halmstad, Välkomna HK Drott!


Vi är glada och entusiastiska över att säga varmt välkomna till HK Drott. Det senaste tillskottet i UZIT-familjen här i Halmstad! Med sitt starka idrottsliga engagemang och passion för gemenskapen, kommer HK Drott att spela en viktig roll i vår strävan mot en mer hållbar idrott. Tillsammans ser vi fram emot att främja återbruk. Vi vill stötta lokala idrottsföreningar och skapa en starkare och mer inkluderande idrottsgemenskap i Halmstad.


HK Drott är en framstående handbollsklubb baserad i Halmstad. Känt för sitt starka idrottsliga arv och engagemang för att utveckla idrottare på alla nivåer. Med en passion för handboll och en betoning på gemenskap. Skapar HK Drott en inkluderande miljö där spelare kan växa både som idrottare och individer. Klubben har en imponerande närvaro inom Halmstads idrottssamhälle och har etablerat sig som en viktig aktör inom handbollen.


De flesta av oss har prylar hemma som ingen använder. Att via Uzit bidra till att dessa återanvänds och få fler personer att utöva idrotter och ha en aktiv fritid är viktigt för samhället och för oss som förening

Peter Hansson, HK Drott

Vi är glada över att fortsätta vår tillväxt i Halmstad och speciellt att välkomna en klubb som HK Drott till UZIT-gemenskapen. Med deras passion för handboll och engagemang för gemenskapen ser vi fram emot att tillsammans skapa en mer hållbar idrottsgemenskap i Halmstad.