Nu Presenterar Vi Även IBK Oskarström Till UZIT!


Halmstad levererar ännu en fantastisk förening till UZIT-familjen, och vi är otroligt glada över att välkomna dem ombord. Med varje ny anslutning stärks vår gemenskap, och tillsammans fortsätter vi att främja hållbar idrott och återbruk.
Den senaste tillskottet IBK Oskaström blir en viktig del av vår strävan att göra idrotten mer tillgänglig, prisvärd och miljövänlig.

IBK Oskarström är en framstående innebandyklubb. De har en lång historia av att främja innebandyn och skapa en passionerad idrottsmiljö för sina medlemmar. Med ett starkt fokus på gemenskap och utveckling erbjuder IBK Oskarström meningsfulla möjligheter för både unga och erfarna spelare att växa inom sporten. Klubbens engagemang och dedikation gör den till en viktig aktör inom det lokala idrottslivet. Vi är stolta över att ha IBK Oskarström med oss i UZIT-gemenskapen och ser fram emot att tillsammans fortsätta stödja deras innebandyframgångar och bidra till en hållbar idrottsgemenskap.


Genom vår gemensamma strävan att främja återbruk inom idrotten, ser vi fram emot att skapa en mer hållbar och inkluderande idrottsgemenskap tillsammans med IBK Oskarström.

Vi ser med stor entusiasm fram emot att välkomna IBK Oskarström ombord i UZIT-gemenskapen. Att ha en förening som Oskarström med oss innebär inte bara att stärka vårt gemenskapliga band utan också att ytterligare berika vår strävan mot en mer hållbar idrott. Med klubbens passion för innebandy och engagemang för gemenskapen ser vi fram emot att tillsammans skapa positiva avtryck och inspirera till en mer hållbar framtid inom idrotten