Halmstad Levererar Ännu en Ny Klubb, Välkomna Halmstad Handboll


Halmstad fortsätter att leverera spännande tillskott till UZIT-gemenskapen, och med stor glädje presenterar vi nu Halmstad Handboll. Det är med öppna armar och entusiasm vi välkomnar denna dynamiska förening till vår växande gemenskap.


Halmstad Handboll är en banbrytande idrottsklubb i Halmstad, känd för sin passion för handboll och engagemang för att främja idrottsgemenskapen. Med ett starkt fokus på utveckling, gemenskap och prestation har Halmstad Handboll skapat en plattform där spelare på alla nivåer kan blomstra. Klubben är en viktig aktör inom Halmstads idrottssamhälle och har nu tagit ett steg mot att stödja hållbar idrott genom att ansluta sig till UZIT-gemenskapen. Vi ser fram emot att vara en del av Halmstad Handbolls framgångar och tillsammans skapa en mer hållbar framtid för handbollen i Halmstad.

Ett bra upplägg för våra medlemmar som kan sälja sina prylar samt att vi bidrar till att ta vara på allt som ligger hemma och ”skräpar” och som någon annan kan ha glädje av istället.

Ulrika Pihl, Halmstad Handboll


Vi ser med glädje hur intresset för återbruk inom idrotten fortsätter att växa, och med Halmstad Handboll ombord är vi redo att fortsätta denna resa mot en mer hållbar idrott. Klubbens entusiasm och engagemang kommer att vara en kraftfull drivkraft för att främja återbruk av idrottsutrustning och minska vår kollektiva miljöpåverkan. Tillsammans kommer vi att inspirera till förändring och skapa en idrottsgemenskap där hållbarhet är i fokus. Vi är redo att göra positiva avtryck och forma en grönare framtid för idrotten i Halmstad.