Först ut i Blekinge – Välkomna Ronneby GK!

Vi hälsar första klubben i Blekinge, Ronneby Gk välkomna till vår plattform för återbruk!

Ronneby Golfklubb har en prestigefylld golfanläggning belägen i den vackra staden Ronneby i södra Sverige. Med sina välskötta fairways och spektakulära vyer över det omgivande landskapet erbjuder klubben en unik golfupplevelse för spelare i alla åldrar och färdighetsnivåer. Klubben grundades 1963 och har sedan dess blivit en av regionens främsta golfdestinationer.

Vi väljer att samarbeta med Uzit av flera anledningar. Tjänsten som erbjuds förenklar hanteringen av begagnad golfutrustning vilket kommer att ge fler möjlighet att prova på golf. Samt att vi hjälper till att bidra till ett mer hållbart samhälle. Pengarna som vi får in kommer att gå till vår juniorverksamhet samt andra hållbarhetsprojekt.

Emil Runsten, Klubbchef Ronneby GK

Uzit är Sveriges nyaste plattform för återbruk, här kan du köpa och sälja tidigare använda sport-, fritid- och barnartiklar. Som en unik feature kan säljaren i varje enskild affär stötta en utvald förening med valfri procentsats av försäljningspriset. UZIT samarbetar också med några av Sveriges största och mest intressanta varumärken som till våra abonnenter tillhandahåller attraktiva erbjudanden. UZIT ska vara en bra affär för ALLA.

Har er förening tagit steget till att hjälpa fler att syssla med sin favoritidrott samtidigt som ni kan tjäna pengar direkt tillbaka till laget? Kontakta oss för mer information.