Välkomna, Ramlösa Södra IF!

Uzit fortsätter att utöka i Sverige och nu lanserar vi yttligare en klubb i skåne, varmt välkomna Ramlösa Södra IF! Ramlösa Södra IF är en välkänd idrottsförening baserad i Ramlösa, en ort i närheten av Helsingborg.

I vår förening strävar vi efter att ge alla möjligheten att utvecklas inom sin sport, oavsett om det är som aktiv, ledare eller som människa. Vår främsta ambition är att våra barn och ungdomar ska ha ett livslångt intresse för idrott och att träning och hälsa ska vara en naturlig del av deras vardag. Vi vill skapa en miljö där de kan trivas och växa, både som idrottare och som individer.

Ramlösa Södra IF är en växande förening i tiden, som bedriver ett aktivt arbete för integration, inkludering och hållbarhet. Uzit, vår nya medspelare ger oss en smart lösning som förenar hållbarhet med socialt ansvar. Medlemmarnas köp- och säljaktivitet blir återbruk och en möjlighet för ännu fler att få spela fotboll i en förening för alla.

säger Mikael Möller, klubbchef

Med Uzit finns det bara vinnare. Säljare och köpare gör en bra affär, klubben får ett litet bidrag och inte minst gynnas miljön av återbruk. Men den största vinsten gör idrottssveriges många barn och ungdomar som får möjlighet att träna och utvecklas med bättre utrustning till en billigare kostnad.

Har er förening tagit steget till att hjälpa fler att syssla med sin favoritidrott samtidigt som ni kan tjäna pengar direkt tillbaka till laget? Kontakta oss för mer information.