Ny i Laget, Välkomna Eskilsminne IF!

Nu lanserar vi stolt yttligare en ny klubb i UZIT’s laguppstälning, välkomna Eskilsminne. Eskilsminne IF är rankad en av skånes största ungdomförening och bildades 1928. De arranger även årligen en av sveriges största fotbolls cup och har gjort detta sedan 1968.

Eskilsminne IF är en idrottsförening som drivs av sociala värderingar och är öppen för alla som vill utvecklas som fotbollsspelare, ledare och människa. I samarbetet med UZIT ger vi tillsammans möjligheten att idrotten ska vara tillgänglig för alla, samtidigt som vi gör en insats för vår hållbarhet och miljö genom återbruk av begagnad utrustning och cirkulärt tänkande.

Säger Karl Johan Olsson, Klubbchef i Eskilsminne IF

Uzit är Sveriges nyaste plattform för återbruk, här kan du köpa och sälja tidigare använda sport-, fritid- och barnartiklar. Som en unik feature kan säljaren i varje enskild affär stötta en utvald förening med valfri procentsats av försäljningspriset. UZIT samarbetar också med några av Sveriges största och mest intressanta varumärken som till våra abonnenter tillhandahåller attraktiva erbjudanden. UZIT ska vara en bra affär för ALLA.

Har er förening tagit steget till att hjälpa fler att syssla med sin favoritidrott samtidigt som ni kan tjäna pengar direkt tillbaka till laget? Kontakta oss för mer information.