Först ut i Stockholm- Välkomna, Ekerö IK!

I helgen lanserar vi Ekerö IK som första klubben i Stockholm. Ekerö IK bildades 1921 och är en av de största föreningarna på Ekerö och har ett brett utbud av aktiviteter för både barn och vuxna.

I vår förening ska alla få chansen att utvecklas inom sin sport, som aktiv, som ledare, och som människa. För att detta ska vara möjligt får inte idrotten vara för dyr, vare sig för utövare eller familjer.

Uzit ligger helt rätt i tiden för oss, vi har länge funderat på bytardagar eller en container där man kan lägga in och ta ut bättre begagnade idrottsutrustningar. Jag har själv, skor, skridskor, klubbor som fortfarande är användbara och i gott skick som jag kommer direkt lägga upp. Kan vi dessutom generera ett överskott som exempelvis kan öka vårt stöd med fonden ”Idrott på lika villkor” Hemsida så har vi ytterligare en anledning till att använda UZIT för att göra idrotten tillgänglig för alla

Rickard Markusson, Kanslichef Ekerö IK

Med Uzit finns det bara vinnare. Säljare och köpare gör en bra affär, klubben får ett litet bidrag och inte minst gynnas miljön av återbruk. Men den största vinsten gör idrottssveriges många barn och ungdomar som får möjlighet att träna och utvecklas med bättre utrustning till en billigare kostnad.

Har er förening tagit steget till att hjälpa fler att syssla med sin favoritidrott samtidigt som ni kan tjäna pengar direkt tillbaka till laget? Kontakta oss för mer information.