Ny värdepartner – ICA Försäkring

Vi avser att marknadsföra Ica försäkring i Uzits app, där användarna kan läsa mer om ICA Försäkringar och köpa hos dem. Att marknadsföra Icas försäkringar stöttar arbetet med att möjliggöra för alla att utöva idrott och skapa bästa förutsättningar för detta stärker vår tjänst ytterligare.

ICA Försäkring är ett svenskt försäkringsbolag som startade 2015, ägs av Ica Banken och ingår i Ica Gruppen. Verksamheten är främst inriktad på försäkringar till privatpersoner såsom bilförsäkring, boendeförsäkring och personförsäkring. ICA Försäkring har som ambition att försäkringsprodukterna som erbjuds har bra villkorsmässigt innehåll och rankas högt i jämförelse med andra försäkringsbolag av oberoende Konsumenternas Försäkringsbyrå.

Genom samarbeten vill vi skapa möjlighet till bra erbjudanden till alla uzers som väljer att återbruka sin fritidsutrustning. Vi vill uppmärksamma, hylla och belöna deras insats och engagemang. Alla säljande användare i appen får därför möjlighet att läsa mer om ICA Försäkring produkter och köp av försäkring. Du som säljare får bland annat ICA bonus på försäkringspremien och får möjlighet att ta del av löpande kampanjer samt Samlingsbonus för de kunder som har tre eller fler försäkringar hos dem.

Försäkring är något alla behöver och nu finns bra erbjudanden till våra användare, säger Fredrick Göthberg, VD och grundare för Uzit.

Uzit har nu 5 starka partners inom olika branscher som deras användare kan nyttja.

» Se alla värdepartners här