Rekordmålvakt klar för Uzit

Louise har haft en lång fotbollskarriär och under den bott på många olika ställen vilket nu har tagit henne till Växjö och Uzit. Louise hamnade i Växjö efter att Växjö DFF gjorde henne klar för klubben 2022. Hon lyckades under första året slå svenskt rekord i hållen nolla och vi tror att hon har stora ambitioner för att fortsätta slå rekord inom allt hon tar på sig. Louise startade sin fotbollsresa i sin hemmastad Åsa och har efter det varit på collegeäventyr i USA. Under resan har hon fått chansen att se många olika klubbar och har därmed skapat erfarenhet och fått en inblick för klubbarnas behov. Som fotbollsspelare är hon van att prestera på topp och med hjälp av hennes erfarenhet så vet vi att hon blir ett bra tillskott på Uzit.

-Jag ser väldigt mycket fram emot min nya tjänst här på Uzit, jag som många andra tycker att de har kommit på ett väldigt bra koncept som hjälper idrotten ta ännu ett kliv framåt. Alla barn ska ha rätt till att kunna idrotta och testa på olika sporter, med hjälp utav Uzit så blir detta möjligt. Jag ser framemot att vara en del utav den här resan vi gör just nu som ett företag och är ivrig för vad som komma skall i framtiden.

Vi är glada över att välkomna vår nya medarbetare Louise till teamet! Louise kommer att ha en viktig roll i att onboarda klubbar och föreningar. Som utbildad inredningsarkitekt så har hon helt klart ett öga för grafisk design och kommer därmed kunna leverera grymt content till våra klubbar på en riktigt hög nivå. Hon kommer dessutom att sköta support och frågor kring appen.

– Jag har varit på Uzit i tre dagar nu och har hittills njutit av att få utforska det som redan finns och är väldigt tacksam för den här chansen att få visa vad jag kan.  Jag har stor nytta av den utbildningen jag har gjort i USA där jag har fått kunskaper som jag tror kan vara till hjälp i Uzit.

Louise Högrell Ledbetter