Välkomna, Jonstorp IF

Då var det dags att välkomna yttligare en till Skåneklubb som har valt att ansluta till Uzit-truppen. Jonstorps IF är en fotbollsklubb i nordvästra Skåne, som bildades 1933 och spelar sina hemmamatcher på Kullaparken.  

I vår förening ska alla kunna vara med och alla är värda lika mycket. Så har det alltid varit och så ska det förbli. Därför är det av yttersta vikt att vi undanröjer de hinder som begränsar en rättvis idrott. I vår förening ska alla få chansen att utvecklas inom sin sport, som aktiv, som ledare, och som människa. Framför allt vill vi att våra barn- och ungdomar ska få ett livslångt idrottsintresse och att träning och hälsa alltid ska vara en del av deras vardag. 

– Vi är glada att kunna bidra till en cirkulär ekonomi. Nu kommer grejorna till nytta igen istället för att samla damm eller slängas. Uzit är en bra partner som möjliggör detta.

Paul Myllenberg, ordförande i Jonstorps IF.

Med Uzit finns det bara vinnare. Säljare och köpare gör en bra affär, klubben får ett litet bidrag och inte minst gynnas miljön av återbruk. Men den största vinsten gör idrottssveriges många barn och ungdomar som får möjlighet att träna och utvecklas med bättre utrustning till en billigare kostnad.

– Vi ser fram emot att få samarbeta med en så engagerad förening som Jonstorps IF. Vi är övertygade att Uzit och de mervärden som följer med användandet kommer att glädja många

Fredrik Göthberg, VD och grundare av Uzit

Har er förening tagit steget till att hjälpa fler att syssla med sin favoritidrott samtidigt som ni kan tjäna pengar direkt tillbaka till laget? Kontakta oss för mer information.