Ljungby För Dubbletten: Två Nya Klubbar och En Värdepartner Allt i Ett!

Det är med stor glädje och entusiasm vi meddelar att vi nu välkomnar två klubbar till Uzit-familjen i Ljungby: IF Troja Ljungby och Ljungby IF! Detta är en spännande tid för både vårt Uzit-samhälle och dessa nya klubbar. Med deras anslutning kommer vi att fortsätta främja hållbar idrott och stötta idrottsglädje i Ljungby-området, inte nog med det så välkomnar vi även ICA MAXI Ljungby som ny värdepartner.

If Troja Ljungby är en dynamisk och engagerad idrottsklubb med rötterna i Ljungby. Med en passion för hockey och en stark närvaro i den lokala idrottsgemenskapen, har If Troja Ljungby etablerat sig som en betydande kraft inom svensk ishockey. Klubben är känd för sin dedikation till idrottens utveckling och strävar efter att ge både ungdomar och erfarna spelare möjligheter att växa och blomstra inom sporten. Med en imponerande historia och en lovande framtid är If Troja Ljungby en klubb som inspirerar och samlar människor kring idrottens glädje och gemenskap.

Ljungby IF är en väletablerad idrottsklubb med en stark närvaro i Ljungby. Klubben har en lång historia av att främja idrottens glädje och utveckling inom lokalsamhället. Med flera olika idrotter och aktiviteter som erbjuds, är Ljungby IF en plattform för människor i alla åldrar och bakgrunder att delta i och njuta av idrottslivet. Klubbens fokus ligger på att skapa en inkluderande och positiv idrottsmiljö där både ungdomar och vuxna kan trivas och utvecklas. Ljungby IF är ett nav för idrottsgemenskapen i Ljungby och en plats där passionen för sport delas och upplevs.

 ICA Maxi har sedan länge ett stort hjärta för idrotten och att möjliggöra för fler att utöva, vi delar värdegrunder och är väldigt glada att kunna öppna upp ett sammarbete i Ljungby och erbjuda värdeerbjudanden för våra 2 nya klubbar

Har er förening tagit steget till att hjälpa fler att syssla med sin favoritidrott samtidigt som ni kan tjäna pengar direkt tillbaka till laget? Kontakta oss för mer information.