Tv4 Play som ny samarbetspartner med UZIT!

Det är med stor glädje och stolthet vi introducerar vår senaste samarbetspartner: TV4 Play. TV4 Play går bortom bara att vara en plattform för underhållning, de jobbar redan med stöttning i klubbar och lag idag.


Nu är vi stolta över att presentera TV4 Play som vår samarbetspartner. Tillsammans tar vi sikte på att främja ett cirkulärt förhållningssätt inte bara till vår sport utan även till vardagslivet. TV4 Play delar vår vision om att integrera underhållning och idrott på ett sätt som inte bara underhåller utan också berikar livet utanför arenan. Genom detta partnerskap strävar vi efter att skapa en gemenskap där vi, med TV4 Play vid vår sida, kan påverka och inspirera människor att omfamna en mer holistisk och hållbar idrottsgemenskap. Som värdepartner erbjuder även TV4 Play 2 månader gratis prova på för alla Uzers.

Vi jobbar redan med stöttning till klubbar och lag idag så det känns naturligt för oss att fortsätta stödja föreningar och ungdomar via Uzit.

Att få vara med från början och dessutom genom något som verkar för hållbarhet och återvinning känns helt rätt för oss.

Vi älskar sport och vill att alla som vill ska ha möjlighet att utöva det de gillar allra mest.

Annelie Nannini, TV4 play

 Återbruk är ett ledord i det cirkulära samhället. Återbruk av någonting är centralt och betyder att man använder något igen efter att det inte längre nyttjas. För att detta skall fungera krävs en struktur, ett ekosystem och en gemensam plattform där återbrukare kan komma överens med varandra. Delge varandra sina behov och slutligen få nämnda behov tillfredsställda.  I samarbetet med UZIT finns det en fantastisk plattform som länkar samman alla de här behov som behöver tillfredsställas utan att för den saken skull generera mer nyproduktion. Ytterligare en produkt av det cirkulära levernet är att vi främjar en humanare resursfördelning i samhället. 


UZIT ser entusiastiskt fram emot det kommande samarbetet med TV4 Play. Detta partnerskap öppnar dörrar för spännande möjligheter att främja hållbar idrott och öka medvetenheten om den cirkulära ekonomin. Tillsammans kommer UZIT och TV4 Play att forma en grönare framtid för idrotten och inspirera gemenskapen till att omfamna återbruk och hållbar konsumtion.