Välkomna, Växjö Simsällskap!

Nu utökar vi ännu än gång här i växjö, den här gången säger vi varmt välkomna till Växjö Simsällskap. Växjö Simsällskap är en framstående simklubb som har varit i växjö sedan 1913 och tagit fram många etablerade simmare genom tiderna med allt innom simning, simhopp och konstsim. Nu har de även knutit sig an Uzit.

-Simkunnighet är tyvärr inte en självklarhet i dagens samhälle och något som vi i Växjö simsällskap vill ändra på. Alla ska kunna känna glädje och trygghet i vattnet! Genom återbruk med hjälp av UZITs app skapar vi bättre förutsättningar för våra ungdomar att prova på eller fortsätta utöva sin idrott samtidigt som vi tillsammans är med och bidrar till ett mer hållbart samhälle.

Säger Ryan Provencher, växjö simsällskap.

Med Uzit finns det bara vinnare. Säljare och köpare gör en bra affär, klubben får ett litet bidrag och inte minst gynnas miljön av återbruk. Men den största vinsten gör idrottssveriges många barn och ungdomar som får möjlighet att träna och utvecklas med bättre utrustning till en billigare kostnad.

Har er förening tagit steget till att hjälpa fler att syssla med sin favoritidrott samtidigt som ni kan tjäna pengar direkt tillbaka till laget? Kontakta oss för mer information.