Micki Leksaker AB i nytt samarbete med Uzit

Idrotten är ett lagspel, så även Uzit – därför har vi valt att samarbeta med Micki som delar samma vision som oss. Tillsammans kan vi bidra till en positiv idrott, och därigenom ett hållbart samhälle. En viktig partner som också vill bidra till idrottens hållbarhet och utveckling.

Alla barn ska ha möjlighet att idrotta, leka och vara aktiva! Det stärker deras självkänsla, självförtroende, koordination och samarbetsförmåga – lärdomar de bär med sig hela livet. Inget barn ska behöva avstå, för att utrustningen till idrotten är för dyr. Uzit ger fler föräldrar möjlighet att låta barnen idrotta och samtidigt spara på jordens resurser.

Jonas Aronsson, VD, Micki Leksaker AB

Genom samarbetet vill vi belöna alla uzers som väljer att återbruka sin idrotts- och fritidsutrustning. Vi vill uppmärksamma, hylla och belöna deras insats och engagemang. Alla säljande användare i appen får därför ett unikt erbjudande av Micki.

Lekrabatt 20%
De utvecklar leksaker i hög kvalitet under deras egna, populära varumärken Micki, Lundby, Skrållan och Rubens Barn men också älskade figurer som Pippi Långstrump, Bamse och Babblarna. Leksaker som inspirerar till bus, fantasi och aktiv lek sprider glädje till generationer av lekfulla barn! Som Uzer får du en lekfull rabatt på 20% på hela Mickis sortiment när du handlar på mickiofsweden.com.

Rabatten gäller hela 2023 och går inte att kombinera med andra erbjudanden. Ange rabattkoden som du hittar i appen i kassan på mickiofsweden.com och vips så blir priset lägre!

Att ett av Sveriges ledande företag inom leksaker ser värdet i att möjliggöra för fler att utöva lek-, sport och fritidsaktiviteter genom ett samarbete med oss är stort på en spelplan till. Våra användare får ett starkt erbjudande från en bransch med ett företag såsom Micki vilka står för tåliga leksaker med genuin kvalité baserat på en hållbar grund. Detta bekräftar användandet av Uzit än mer.

Fredrick Göthberg, VD och grundare av Uzit Sverige

Uzit har nu 19 klubbar anslutna till tjänsten i Småland och Skåne som nu utgör en pilot innan konceptet går vidare ut i Sverige där vi i skrivande stund ett 50-tal klubbar står och väntar på att komma igång med Uzit.

» Se alla värdepartners här

Nå tusentals konsumenter. Kostnadseffektivt.

Som värdepartner till Uzit når ni just tusentals (snart tiotusentals), konsumenter på ett kostnadseffektivt sätt. Genom att synas i appen som en värdepartner och här på hemsidan bidrar ni till att idrotten återbrukar mer, ett hållbart tänk och ger fler möjligheten att syssla med sin favoritidrott.

Ta steget och stötta idrotten redan idag!

Lämna detta fält tomt