Ny värdepartner – PDL

Padel är en av Sveriges populäraste sporter för att den är social, ger snabb utveckling & framför allt är till för alla. Uzit har valt att sammarbeta med PDL för att de delar samma vision som oss. Tillsammans kan vi bidra till en positiv idrott, och därigenom ett hållbart samhälle. En viktig partner som också vill bidra till idrottens hållbarhet och utveckling.

PDL APP Arena i Växjö är ett helt nytt padelcenter, som öppnade i april 2022, med 11 stycken dubbelbanor och 4 stycken singelbanor – vilket gör dem till Växjös största padelanläggning. Deras banor håller samma kvalitet som på World Padel Tour. De eftersträvar en familjär känsla i hallen & bjuder alltid på kaffe och trevligt bemötande från deras fantastiska personal.

Som stolt samarbetspartner till Uzit delar vi visionen att göra idrott tillgängligt för alla. Uzits syfte att öka olika idrotters tillgänglighet genom att köpa begagnad utrustning är något vi står bakom och uppmuntrar, i synnerhet genom hållbarhetsaspekter. Vi är stolta att vara med och bidra till detta. 

Uzers får därför 25% rabatt på en bokning i månaden på PDL APP Arena. 

Ronja Iversen, Centerchef på PDL app arena i Växjö

Genom samarbetet vill vi belöna alla uzers som väljer att återbruka sin idrotts- och fritidsutrustning. Vi vill uppmärksamma, hylla och belöna deras insats och engagemang. Alla säljande användare i appen får därför ett unikt erbjudande ifrån PDL.

25% rabatt

Nu får du som kund till Uzit möjligheten att spela padel i Växjös största padelhall. Du som uzer får 25% rabatt i månaden när du bokar en bana.

Gäller alla typer av bokningar vid bana (1h, 1,5h, singelbana, dubbelbana, dagtid & kvällstid). Ange rabattkoden som du hittar i appen i kassan när du bokar bana på PDL APP Arena . Rabattkoden gäller en bokning/månad per användare.

Perfekt partner till våra klubbar i Växjö för en avslutning, teamaktivitet eller ett kul träningspass. Vi vet att många av våra användare gärna tar ett padelpass för att umgås, röra på sig och kanske tävla lite. Att Växjös största hall med bra klimat, stämning och högsta kvalite vill vara en del av hållbar idrott glädjer oss extra mycket. Så hela 130 kr tillbaka på 29 kr. Det börjar löna sig att vara en hållbar användare av Uzit.

Fredrick Göthberg, Vd och grundare av Uzit Sverige.

Uzit har nu 30 klubbar anslutna till tjänsten främst i Småland, Skåne och Stockholm, vi växer dag för dag och har ständigt nya klubbar som är redo att ansluta sig.

» Se alla värdepartners här