Välkomna, Lunds BK!

Nu lanserar vi stolt yttligare en ny klubb till UZIT , Välkomna Lunds BK. Klubben som har fostrat ett flertal spelare som sedan hamnat i större klubbar, både i Sverige och utomlands, har nu lagt till UZIT i laguppställningen. Föreningen bildades 1919 och har sin hemmaarena på Klostergårdens IP.

I Lunds BK vill vi att alla ska få möjligheten till att utöva och få utvecklas inom sin sport. Vi som förening vill även ta ett ansvar för vår miljö och hur material kan återanvändas istället för att vi som utövare hela tiden måste köpa nya produkter. Genom ett samarbete med UZIT kan vi nu skapa nya möjligheter för ett mer ekonomiskt och miljömässigt utövande av vår fantastiska sport.

säger Håkan Kerrén, ordförande i Lunds BK

Uzit är Sveriges nyaste plattform för återbruk, här kan du köpa och sälja tidigare använda sport-, fritid- och barnartiklar. Som en unik feature kan säljaren i varje enskild affär stötta en utvald förening med valfri procentsats av försäljningspriset. UZIT samarbetar också med några av Sveriges största och mest intressanta varumärken som till våra abonnenter tillhandahåller attraktiva erbjudanden. UZIT ska vara en bra affär för ALLA. Med Uzit finns det bara vinnare och inte minst gynnas miljön av återbruk. Men den största vinsten gör idrottssveriges många barn och ungdomar som får möjlighet att träna och utvecklas med bättre utrustning till en billigare kostnad.

Har er förening tagit steget till att hjälpa fler att syssla med sin favoritidrott samtidigt som ni kan tjäna pengar direkt tillbaka till laget? Kontakta oss för mer information.