UZIT Gör Entré i Halmstad och Välkomnar Halmstad Innebandy Klubb som först ut!

Med glädje meddelar vi att UZIT har lanserats i Halmstad, och vi välkomnar stolt Halmstad Innebandy in i UZIT-familjen! Detta markerar fortsättningen på en resa mot att främja återbruk och hållbarhet inom idrotten. Tillsammans fortsätter vi att göra skillnad och skapa en mer hållbar framtid för vår idrottsgemenskap, där idrott är till för alla.

Halmstad Innebandyklubb är en blomstrande idrottsförening som är en stolt del av Halmstads idrottssamhälle. Med ett starkt engagemang för att främja hälsa, gemenskap och idrottsglädje skapar klubben en inkluderande miljö för alla åldrar och nivåer. Genom att erbjuda träning, tävlingar och andra evenemang skapar Halmstad Innebandyklubb en plattform där medlemmarna kan utvecklas som idrottare och individer. Nu, med lanseringen av UZIT i Halmstad, tar klubben ett ytterligare steg mot att stödja hållbar idrott och återbruk, och vi ser fram emot att vara en del av deras fortsatta framgångar.

Bra och viktig kanal för återandvändning av begagnade fritidsprodukter

Anders stålberg, MarknadSponsor- & evenemangsansvarig

Vi är fulla av glädje och entusiasm över att vara på plats i Halmstad med UZIT. Framtiden ser spännande ut, och vi ser fram emot att skapa en mer hållbar idrottsgemenskap tillsammans med Halmstad Innebandyklubb och alla idrottare i området. Med UZIT vill vi inspirera till återbruk, främja hållbarhet och möjliggöra idrott för alla.