Välkomna, Tyresö Handboll

Nu utökar vi även i Stockholm och stolt presenterar en ny Uzit klubb, Välkomna Tyresö handboll! Tyresö Handboll är en framstående handbollsförening belägen i Tyresö kommun, strax söder om Stockholm. Med ett starkt damlag som spelar i sveriges högsta handbollsliga. De har en lång och mycket framgångsrik handbollskultur med många meriter och spelare i olika lag över hela handbolls-Sverige och Europa. Nu har de även lagt till Uzit i deras uppställning.

-Tyresö Handbolls paroll är ”Föreningen där alla vill vara med!”. Vi som klubb gör allt för att hålla ner våra medlemmars avgifter, för att kunna utöva sin idrott hos oss. Det är oerhört viktigt att utgifter för material och utrustning inte är en hindrade faktor för att kunna delta. Med Uzit kan vi nu ge våra medlemmar ytterligare en väg att hålla ner kostnaderna. Kan vi tillsammans dessutom bidra till att minska vårt klimatavtryck genom att återbruka, i många fall knappt använda saker, har vi vunnit väldigt mycket.

Säger Jan Flinckman, sport- och marknadschef Tyresö handboll

Med Uzit finns det bara vinnare. Säljare och köpare gör en bra affär, klubben får ett litet bidrag och inte minst gynnas miljön av återbruk. Men den största vinsten gör idrottssveriges många barn och ungdomar som får möjlighet att träna och utvecklas med bättre utrustning till en billigare kostnad.

Har er förening tagit steget till att hjälpa fler att syssla med sin favoritidrott samtidigt som ni kan tjäna pengar direkt tillbaka till laget? Kontakta oss för mer information.